Cautare

8872 de rezultate pentru "stirile pro tv ora 19 00 27 03 2012" (8.01 secunde)
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
Conform unui comunicat remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX, agenda primei zile de intalniri la Washington a delegatiei conduse de catre primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, contine, incepand cu ora locala 9.00, o intrevedere cu ambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relatii Transatlantice.
Luni, de la ora 11:00, la fel ca in fiecare zi a saptamanii, Catalin Rosioru va fi la butoanele emisiunii MIEZ DE ZI, dupa care ascultatorii vor fi IN AER cu Dorina Chiriac.
Astazi, imediat dupa ora 00.00, toti utilizatorii GOOGLE Romania au avut o supriza cand au deschis motorul de cautare. ... Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ... Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru.
Specialistii de pe piata de capital argumenteaza de ce este 2012 un an propice pentru investitii in actiuni.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Din 28 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmari, pe rand, transmisiunile etapelor judetene din Iasi, Bucuresti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timis si Cluj. ... Caravana TVR 3 reintra in noua grila duminica, de la ora 16.00.
Filmul ei de debut, "D’ORA" a fost primit cu bratele deschise si cu aplauze la "BAFTA"! ... A pasit cu dreptul in lumea cinematografica si si-a prezentat filmul de debut, "D’ORA", la Academia britanica de arta a filmului si televiziunii, care gazduieste Premiile BAFTA!
• Marti, 20 august, la ora 21:00, Marius Manole va sustine un spectacol-lectura intitulat "Mecanica inimii" de Mathias Malzieu, dramatizat si regizat de Chris Simion, alaturi de actorii:
Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M. ... Horatiu Malaele, Marcel Iures si George Mihaita - LUNI 24 APRILIE ora 19:00 - INCENDII, de Wajdi Mouawad, regia Irina Alexandra Banea, Teatrul Bulandra.
ORA DE VARA 2013: Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
Ora 9.00 - ceremonii militare de depunere de coroane si jerbe de flori - Statuia lui Ion I.C.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Francezul Ruddy Buquet va arbitra meciul dintre Astra Giurgiu si formatia AS Trencin (Slovacia), care se va desfasura joi, de la ora 19,00, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Astfel, in cursul zilei de joi, la ora 8, in fata Palatului Elisabeta, din Bucuresti, se va da dat startul "Maratonului Regal 2012", eveniment sportiv organizat de Asociatia Corporeanima cu sprijinul Casei Regale a Romaniei.
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate. ... Totodata, reprezentatilor Pro Democratia li s-au semnalat cazuri ale cetatenilor care au votat in alte localitati decat cele de domiciliu, fiind transportati cu diverse autovehicule.
Organizatiile mentionate mai des in relatie cu CpF sunt Pro-Vita (in special focalizata pe lupta contra avortului), Asociatia Parinti pentru Ora de Religie (unde numele descrie scopul initial, intre timp atins) si poate chiar Alianta Familiilor din Romania, reprezentativa in special pentru neo-protestantii din Ardeal.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil:
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
google-analytics.com